rebeckanordin

Yesterday

Igår såg vi film, gick på promenad och snackade skit. Perfekt lördag!

Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt

Till förrätt blev det en röra med avocado, rödlök, rökt lax, räkor och lite till, även två brödpinnar som var stekta. Hur gott som helst!

Till varmrätt blev det ryggbiff och råraka med rödvinsås och gorgonzolasås.

Och till efterrätt blev det pavlova med jordgubbar, kiwi och vindruvor!

25 januari

Åh är jättenöjd med denna dag!! Åt jättegod trerätters med mamma, pappa, Elina och Joakim och fick jättefina presenter. Först och främst fick jag en iPad air vilket jag blev otroligt glad över och sen fick jag alkohol, bodymist och pengar. Dock fyller jag inte år förän på måndag så har inte fått alla presenter än, men är så otroligt tacksam!!

 

Kiss me hard before you go

Kom till Lycksele igår kring 7, for och handlade lite med mamma och sedan hem & åt middag. Efter det färgade jag hennes hår och hon mitt innan vi bänkade oss framför tv:n till en dålig film med pappa som han gav upp att se efter halva.

Idag vaknade jag av att Ida ringde, så klev upp kring 11, åt frukost och såg en film. Nu har jag duschat och ska snart börja fixa mig litegrann. Planer för kvällen är att mi familia ska fira mig litegrann eftersom att jag är i Umeå på min födelsedag (som är om två dagar!!), mer än så vet jag inte riktigt än. Får se vart kvällen tar mig:)

 

Music

Tre låtar jag aldrig lessnar på!

 

Live while we're young

Dagen har bestått utav skola, plugga, träna och äta. Just nu håller jag på att städa och diska litegrann. Lånar ut lägenheten i helgen eftersom jag ska åka till Lycksele, så kan ju vara snällt att lämna den hyfsat ren.

I lycksele blir det egentligen bara lugnt. Planer för helgen är åka till backen, köra skoter och fira min födelsedag med min familj m.fl.

Michaela Forni

So young, So high

Hade halkbanan idag så klev upp 05:00, var riktigt kul.

 

 

22 januari

Bestämde mig för att göra en ny blogg. Nattstad är jättebra men lite förändring skadar aldrig, så får se vad for.me har att bjuda på!

För er som inte vet vem jag är så heter jag Rebecka och bor i Umeå. Har en lägenhet som jag bor i själv samtidigt som jag pluggar samhälls. Kortfattat utöver det umgås jag med mina vänner, tränar, festar och åker rätt ofta till Lycksele eftersom att jag har min familj där.