rebeckanordin

Kategori: Mitt liv

Sjuk

14 februari

Alla hjärtans dag igår och jag tog körkortet, så jävla lycklig!!!

Valentine's Day

Han ger dig blickar du inte förstår, men det är början på allt du vill leva för

Bra kväll

30 januari

Nu är fältstudierna slut och snart tar jag bussen hem till Umeå en sväng. Utöver skolan har jag andra saker jag måste göra, annars skulle jag ha stannat eftersom jag ändå ska vara här i helgen men får åka tillbaka imorgon.

Idag på lunch kom mamma och hämtade mig. Vi for och åt lunch sen bjöd hon på tårta!

 

Onsdag

Är hemma just nu, fick två timmars lunch (hur skönt?!) så käkade nyss kyckling och paprika.

Åkte till Vilhelmina idag klockan 7, fikade och satt och lyssnade på när endel pratade och sen åkte vi tillbaka vid 10. Det är det enda som har hunnit hända idag egentligen och lär inte hända något speciellt nu på eftermiddagen heller!

 

Tough life

Min födelsedag

Kan börja med att säga att jag har haft den bästa födelsedagen i hela mitt liv! Att dessutom få spendera den med otroligt underbara och fina vänner gör det inte sämre. Är så otroligt glad och tacksam för de personerna jag har i mitt li 

Vaknade av att mina underbara vän Felicia kom och väckte mig med sång och tårta på sängen klockan 6. Sedan hade vi ungefär 1 och en halv lektion så skoldagen var otroligt skön. For på stan en sväng, åt asgod middag på Westside med mina bästisar och tillsist kom det fler amigos hem till mig. Fick så fina presenter utav dem också, bland annat smycken, trisslott och pengar till tattoos!! Haha jag har knappt ord för hur fruktansvärt glad jag är, love you guys!

 

Den fina tårtan jag blev väckt med.

 

Hihi fin felstavning av mina älsklingar

 

Jag vill bara tacka ännu en gång för allt uppvaktande jag har fått, allt engagemang mina vänner haft, hur otroligt glada och trevliga alla har varit och hur jävla tacksam jag är för att jag har dom jag har i mitt liv. Dagen hade aldrig kunnat bli bättre!!!

Yesterday

Igår såg vi film, gick på promenad och snackade skit. Perfekt lördag!

25 januari

Åh är jättenöjd med denna dag!! Åt jättegod trerätters med mamma, pappa, Elina och Joakim och fick jättefina presenter. Först och främst fick jag en iPad air vilket jag blev otroligt glad över och sen fick jag alkohol, bodymist och pengar. Dock fyller jag inte år förän på måndag så har inte fått alla presenter än, men är så otroligt tacksam!!

 

Kiss me hard before you go

Kom till Lycksele igår kring 7, for och handlade lite med mamma och sedan hem & åt middag. Efter det färgade jag hennes hår och hon mitt innan vi bänkade oss framför tv:n till en dålig film med pappa som han gav upp att se efter halva.

Idag vaknade jag av att Ida ringde, så klev upp kring 11, åt frukost och såg en film. Nu har jag duschat och ska snart börja fixa mig litegrann. Planer för kvällen är att mi familia ska fira mig litegrann eftersom att jag är i Umeå på min födelsedag (som är om två dagar!!), mer än så vet jag inte riktigt än. Får se vart kvällen tar mig:)

 

So young, So high

Hade halkbanan idag så klev upp 05:00, var riktigt kul.

 

 

22 januari

Bestämde mig för att göra en ny blogg. Nattstad är jättebra men lite förändring skadar aldrig, så får se vad for.me har att bjuda på!

För er som inte vet vem jag är så heter jag Rebecka och bor i Umeå. Har en lägenhet som jag bor i själv samtidigt som jag pluggar samhälls. Kortfattat utöver det umgås jag med mina vänner, tränar, festar och åker rätt ofta till Lycksele eftersom att jag har min familj där.

 

 

Upp